Time Out en tu buzón de entrada

Buscar
Museu de les Aigües, Setmana de la ciencia 2020
Museu de les AigüesMuseu de les Aigües, Setmana de la ciencia 2020

Celebra la Setmana de la Ciència amb un joc interactiu al Museu de les Aigües

El joc digital 'Origen' i la resta d'activitats programades seran una forma divertida de descobrir i apropar-se a la ciència, fins i tot per als més petits de la casa!

Time Out en col·laboració amb Fundació Agbar
Publicidad

Divertit, enriquidor i ... gratuït! Per celebrar la 25a Setmana de la Ciència, del 14 al 29 de novembre, el Museu de les Aigües us proposa diverses activitats com experiments científics de la mà de Dani Jiménez o l'estrena d'Origen, rescatem l'aigua', un joc que es convertirà en una aventura gràfica per a tots els públics. Des dels més petits fins als adults gaudireu entrant dins d'aquest joc interactiu on formareu la vostra pròpia història i us fareu càrrec d'importants missions. Sereu capaços de salvar el món?
I si compliu les missions i voleu conèixer més sobre la qüestió, el Museu de les Aigües presenta diverses activitats digitals i totalment gratuïtes durant la Setmana de la Ciència, on podreu aprendre sobre les propietats de l'aigua, el medi ambient o el proveïment d'aigua de tota una ciutat. Sereu tots uns experts! Des de realitzar experiments en família fins a convertir-vos en tècnics mediambientals. Podreu amb això?
Junts, a través del coneixement sobre la importància de l'aigua, podrem avançar cap a una societat respectuosa amb el medi ambient. Amb totes aquestes activitats us atrevireu a fer el pas cap a una vida sostenible i, quina millor manera de fer-ho que conscienciant els nens amb entretingudes activitats? Animeu-vos i descarregueu totes les activitats digitals per apassionar-vos amb la Setmana de la Ciència. A continuació us expliquem tot el que hi trobareu.

‘Origens’ i altres jocs
Museu de les Aigües

‘Origens’ i altres jocs

El Museu de les Aigües us presenta jocs i activitats que us faran divertir i aprendre al mateix temps que posareu a prova les vostres habilitats i les de tota la família. Qui aconseguirà completar tots els jocs? Feu les vostres apostes! Podeu aventurar-vos amb jocs a contrarellotge, com l'innovador joc interactiu i personalitzable, 'Origen, rescatem l'aigua', on l'abastament d'aigua de tota la població estarà a les vostres mans. Tot un repte! Voleu anar més enllà i conscienciar la família sobre l'ús de l'aigua? Teniu més jocs disponibles com H2O, amb el qual us convertireu en veritables tècnics mediambientals, o Aqualogia, on aprendreu la relació entre el canvi climàtic i els cicles de l'aigua. Després d'una tarda jugant obrireu l'aixeta des d'una altra perspectiva!

Encara hi ha més
EVA GUILLAMET FOTOGRAFIA

Encara hi ha més

Si preferiu fer activitats en grup o en família, atreviu-vos amb els experiments sobre curiositats de l'aigua que presenta el divulgador científic Dani Jiménez, us sorprendran tant o més que als petits! Descobrireu les propietats de l'aigua, la relació amb el medi ambient i el tractament perquè aquesta arribi a la vostra taula. Passareu una tarda en família, rient i aprenent de forma divertida!
Però l'aprenentatge no s'acaba aquí, perquè el Museu de les Aigües presenta 'Aigua de barri', un projecte de Ciència Ciutadana amb aquesta ànima de barri que caracteritza la Ciutat Comtal i amb què unireu el compromís social i el treball científic. 'Com reaccionaríeu si us despertéssiu i no tinguéssiu aigua?' és la pregunta al voltant de la qual gira el projecte i, encara que costa imaginar-ho, és una gran oportunitat per reflexionar sobre la sostenibilitat de l'aigua i la seva relació amb el canvi climàtic, sobretot per a les noves generacions!
Aquest projecte de Ciència Ciutadana estarà disponible a partir de gener de 2021, tot i que podeu fer ja la vostra inscripció per no quedar-vos sense plaça, correu, que el canvi climàtic no espera ningú!

 

Recomendado
    También te gustará
    También te gustará
    Publicidad