El mediàtic Jordi Cruz ofereix una cuina sofisticada, original i sorprenent en aquest restaurant triplestrellat. Deixa ben clar a l’ABaC que fa anys que s’arremanga les mànigues i que domina la tècnica i el producte a la perfecció. Amb un ull posat a la cuina internacional, però sempre amb un peu a la del Mediterrani, ofereix un únic menú degustació de catorze plats i quatre postres, que canvia per temporada i gust. Més enllà dels plats, l’experiència ABaC és global: dines en un menjador de somni i hi arribes a través de la cuina, on hauràs saludat el xef.
Barcelona continua estant al capdavant de l'avantguarda gastronòmica internacional, com demostren les 37 estrelles Michelin que atresora la ciutat, repartides entre 26 restaurants. A la guia vigent per al 2024 entren al tauler de joc amb una estrella els restaurants Suto i Quirat. I atenció, que Disfrutar conquereix l'olimp dels triestrellats, un fet que converteix Barcelona en una ciutat amb quatre restaurants amb tres estrelles Michelin. Si voleu fer-vos un homenatge, aquests restaurants no poden fallar, i recordeu que algunes Michelin tenen restaurants amb menú de migdia, alguns assequibles. Bon profit!
NO T'HO PERDIS: Els 50 millors restaurants de Barcelona