Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Deix
Terrats en CulturaDeix

Aquests són els espectacles que es podran veure al Terrats en Cultura durant la primavera i l'estiu

Fins al 30 de maig, totes les entrades tenen un descompte del 20% per compra anticipada

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Publicitat

Fa onze anys que aquest festival omple de vida els terrats de Barcelona amb cicles d’arts escèniques i música amb l’objectiu de reivindicar l’ús d’aquests espais a cel obert  –tan característics de l’arquitectura mediterrània– i apostar per un model d’urbanisme més sostenible. Així és, Terrats en Cultura torna per celebrar la seva 12a edició entre l’1 de juny i el 27 de juliol a les ciutats de Barcelona i l’Hospitalet de Llobregat. Enguany, el festival ha programat espectacles de música, teatre, teatre musical, dansa, humor i poesia a onze terrats diferents de les ciutats. 

Durant els dos mesos que abasta la programació, es podran veure en catorze funcions diferents un total de tretze espectacles: cinc concerts, dues performances, dos espectacles de dansa, tres espectacles de teatre i un de teatre musical, un de poesia i un altre en format stand up.

La programació del festival

L’encarregat d’inaugurar el Terrats en Cultura l’1 de juny serà l’àmbit de les arts escèniques amb la dansa 'Jo soc aquí' de Roseland Musical, un espectacle per a tots els públics dirigit per Marta Almirall i Anna Mbengue que fusiona la dansa urbana, l’africana, la contemporània i l’afrobeat per retratar la vida quotidiana de persones ben diverses. Continuant en aquesta branca artística, el dijous 13 de juny serà el torn de l’obra teatral de ficció que es basa en les vivències de diverses persones i 'L’enterrador', dirigida per Gerard Vázquez i interpretada per Pepe Zapata. 

Jo sóc d'aquí
Terrats en Cultura / Luis San AndresJo sóc d'aquí

Pel que fa a la programació musical, la cantautora Anaïs Villa presentarà el seu nou disc 'Ara sempre' el 14 de juny i Tacho, que ha realitzat gires com a trombonista per C. Tangana i Els Catarres, entre altres, oferirà un concert amb elements propis de músiques d’arrel afroamericana, jazz, R&B i hip-hop el 12 de juliol. Per la seva banda, l’artista queer Núria Duran presentarà el seu àlbum de debut 'A totes les parts de mi' el 18 de juliol i, l’endemà, l’artista de rumba Miguel Serviole (Muchacho) presentarà el seu últim treball '+ madera'.

Entrant en la dramatúrgia, el 15 de juny l’artista Pablo Ley presentarà el seu espectacle 'La bellesa del diable', una obra que es defineix com a ritual per a la invocació d’Artur Rimbaud i que neix a partir de les traduccions i assajos de Josep Forment Forment; i, el 28 de juny, Juan Carlos Lérida presentarà 'El Monte de los Olivos', una trobada artística en un format de conversa ballada entre ell mateix i el cantautor Niño de Elche. També, el 25 de juliol es podrà veure 'Títuba, bruixa, negra i ramera' de la dramaturga Denise Duncan, protagnoitzada per Kathy Sey,

En el camp de la poesia, Terrat en Cultura comptarà amb l’espectacle de lectura dramatitzada amb música en directe de Núria Perpinyà, 'Cels Canviants'. 

El 13 de juliol el coreògraf Quim Bigas presentarà 'Deix', una peça que obre un espai de diàleg amb diverses temàtiques que l’han ocupat durant la seva carrera.

Finalment, el 26 de juliol el còmic, humorista i monologuista argentí Andrés Fajnngold oferirà una hora de stand up comedy i el dissabte 27 de juliol Terrats en Cultura clourà amb un concert teatralitzat de David Pintó i interpretat per Mariona Castillo i Gustavo Llull, 'Les dones de Guido Contini'. 

Andrés Fajngold
Victor ParrenoAndrés Fajngold

Les entrades estan disponibles a partir del 30 d’abril a les 20 h través del web de Terrats en Cultura amb preus que oscil·len entre 12 i 18 euros amb consumició inclosa en tots els casos. I si les adquiriu abans del 30 de maig, obtindreu un descompte del 20% per compra anticipada.

NO T'HO PERDIS: Les obres de teatre recomanades de la cartellera de Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat