Ja falta molt poc perquè puguem celebrar del Time Out Fest: el cap de setmana del 25 i 26 maig l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm acollirà la quarta edició del nostre festival gastronòmic i tenim tantes ganes que el comparteixis amb nosaltres que et fem una llista de motius pels quals ni t'ha de passar pel cap no acompanyar-nos. Allà van!
1. Menjaràs 16 plats únics
I quan diem únics, és que són únics. Delícies com el 'mollete' de galta ibèrica amb formatge de l'Alt Urgell i la Cerdanya i poma de Girona, o el yakitori de capó i pollastre del Prat només es podran tastar durant les 48 hores que duri el festival. Sí, així és: fora del festival, ningú podrà tastar el que tingueu al plat. N'hi ha per a tots els gustos i les sensibilitats: cuina asiàtica, peruana, vegana, sense gluten, catalana, pastisseria d'alta volada... Mengis com mengis, et farem feliç... Siguis com siguis, sortiràs amb la panxa (molt) contenta.
2. Coneixeràs xefs brutals
Per a aquesta tercera edició hem reunit el bo i millor de la restauració barcelonina a l'Antiga Fàbrica Damm. 19 xefs de 16 restaurants de renom cuinaran per a tu. I és tot un Dream Team dels fogons: Èlia Caral i Giulia Campazzi de Dr Zhang, Meilan Kao de Kao Street, Antonio Sáez de Xuba Tacos, Carles Abellan de Tapas 24, Robert Gelonch de Rías/Kru, Marc Casas de Rooster & Bubbles, Marien López i Aníbal Podlubny de Dillos, Marta Roselló i Daniel Benitorafe de Noru, Héctor Ribeiro de Kintsugi, Matteo Bertozzi de My Fucking Restaurant, Sara Va