Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Manioca
Van Van FoodManioca

Van Van 100%: un festival gastronòmic del tot lliure de gluten

L’esdeveniment comptarà també amb tallers i ‘showcookings’ de receptes per a celíacs

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Publicitat

Barcelona té una oferta gastronòmica molt variada, però els que pateixen més sempre que surten a menjar fora, en tots els casos, són els celíacs i els intolerants al gluten. Van Van Food, el col·lectiu gastronòmic pioner en l'organització mercats que uneixen menjar, música, tallers i cultura, anuncia nova edició del Van Van 100%, un festival gastronòmic on totes les propostes són al cent per cent sense gluten i on participen projectes gastronòmics amb diferents aproximacions al món de l’alimentació apta per celíacs. En aquesta tercera edició, que se celebrarà els dies 4 i 5 de maig a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, el col·lectiu ha col·laborat amb l’Associació Catalana de Celíacs que s’ha encarregat de supervisar els protocols perquè tots els estands siguin aptes per a persones amb celiaquia. 

Des d’especialitats de tapioca d’origen brasiler de la mà de Manioca fins a pizzes sense gluten cuinades al forn de llenya d'Una pizza, passant també per tapes mediterrànies de La Martita, per currys i arrossos de Koliaky i pels aperitius de A Mar, les propostes culinàries seran variades. I pels més llaminers, tampoc faltaran opcions dolces: pastissos de formatge artesanal de Chica i granoles naturals de La Luciérnaga.

El programa de Van Van 100% es completarà amb tallers i 'showcooking' lliures de gluten. L’Associació Catalana de Celíacs, per exemple, prepararà una activitat familiar per aprendre a cuinar galetes sandvitx sense gluten; Lore Salas ensenyarà a preparar una mousse de xocolata vegana i sense gluten i Manioca farà un taller demostratiu de creps brasileres, entre d’altres.  

View this post on Instagram

A post shared by VAN VAN FOOD (@_vanvanfood)

Els paladars no seran els únics que gaudiran de les jornades, ja que totes aquestes propostes seran amenitzades per la música del col·lectiu Salvadiscos i de la ràdio comunitària RBL Barcelona: els DJ’s JordiO Pinchadiscos, Lemon E, Histoire d’un Soir, Gyan, MTF Sound, DJ2D2, Guzzo, Dante Lucero i Virginie també complauran les oïdes. 

Les entrades pel Van Van 100% estan disponibles a través de la plataforma Dice per un preu d’entre 3 i 5 euros, depenen de si es vol una consumició. Al mateix enllaç, també es poden adquirir els tiquets dels diversos tallers.

NO TE LO PIERDAS: Menjar per a celíacs a Barcelona

Tota la informació sobre el Time Out Fest 2024, el millor festival gastronòmic de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat