Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Flow Y2K Market
Foto: Alba Rupérez

Roba vintage, disseny emergent i música en directe: així serà la nova edició del Flow Y2K Street Market a Barcelona

La quarta edició del mercat tindrà més de 25 estands i noves marques i l'entrada valdrà dos euros

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

La vam veure a la darrera edició de la 080 Barcelona Fashion i la trobem al carrer i a les botigues; la roba de segona mà ha arribat per quedar-se. En els últims dos anys els clients de moda de segona mà a Barcelona s'han disparat en un 27%, un augment que també ha donat pas al naixement de nous esdeveniments. El Flow Y2K Street Market va celebrar la seva primera edició el passat mes d'octubre i ara, el diumenge 5 de maig, celebrarà ja la seva quarta edició amb el mateix objectiu present: de convertir-se en un punt de trobada per a tots els amants de la roba vintage, l'estil dels anys 2000 i el disseny emergent. 

L'esdeveniment celebrarà la seva quarta edició a l'Espai 88 del Poblenou, el mateix escenari que ha acollit les edicions passades,amb noves propostes d'inspiració 'dosmilera' nacionals i internacionals. Des de les 11 fins a les 19 hores, més de 25 estands ompliran el recinte amb propostes de marques que repeteixen al mercat com Real Vintage Football, Backrow, Grain i Morai Market, i altres emergents que arriben per primer cop com Le Bobú Brand, que posarà el toc de color amb les seves bosses i conjunts estampats, Psxch0, on podreu aconseguir peces úniques customitzades a mà, i Ulana, amb conjunts i joieria basada en la sostenibilitat. 

Per primer cop, l'esdeveniment també tindrà un espai on Miss U, una de les marques d''upcycling' més conegudes de la ciutat, farà sessions d''airbrush' i serigrafia en directe. A més, com ja és habitual, durant tota la jornada hi haurà música en directe de la mà de diferents DJs, que ja ha punxat a alguns festivals i que oferiran sets amb música hip hop dels 2000 i altres 'hits' més actuals, tot i que encara no s'han anunciat els noms dels DJs.

Flow Y2K Street Market
Foto: Alba Rupérez

A la tercera edició, el mercat va acollir un espai dedicat en exclusiva al disseny independent amb gairebé una desena dissenyadors, un espai que també es mantindrà en aquesta ocasió on tothom que s'apropi podrà parlar amb els creadors en primera persona i conèixer les propostes de moda urbana de Barcelona de marques com Hiello, Nena, Tau Joyas, Per Caps, Viktra i Thank You. Com també és habitual des que va néixer el projecte, l'esdeveniment també tindrà una barra on podreu prendre alguna cosa i recuperar forces per buscar i remenar. 

Com aconseguir entrades?

Les entrades ja estan disponibles a la pàgina oficial del mercat per 2 euros, tot i que si preferiu comprar-les a taquilla el mateix dia de l'esdeveniment, també ho podreu fer per un euro més. 

Què és l''upcycling'?

L''upcycling' s'ha convertit en la forma més sostenible de crear noves peces de vestimenta: es tracta de la reutilització de roba o materials existents per fer noves peces: uns pantalons es poden convertir en una faldilla o un vestit en un conjunt. La tendència està cada cop més a l'alça a la indústria de la moda perquè encaixa perfectament amb la filosofia de sostenibilitat que molts dissenyadors, marques i persones estan començant a adaptar en la seva activitat. A Barcelona hi ha marques com Miss U, Feline i Wiggy Vintage que treballen amb aquesta tècnica, i també podeu trobar peces d'aquest estil a botigues com Moirai Market, al número 7 de la plaça dels Traginers.

NO T'HO PERDIS: Els millors mercats de vintage i segona mà de cap de setmana a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat