5 Me encanta
Guárdalo

5 cosas para hacer hoy en Barcelona

Aprovecha el tiempo y encuentra lo que necesitas. Estos son lo mejores planes de Barcelona

Razz Clubs: 2ManyDJs + Max Cooper + Marco Passarani

Els germans belgues Steven i David Dewaele (aka 2ManyDJs) tenien un grup de rock però van triomfar punxant. Potser per això els seus sets tenen l’actitud canyera dels grups en directe i sempre treballen de cara a la barraca, barrejant a la perfecció hits manipulats per l’ocasió. Més eclèctics i sorprenents impossible, oferiran una sessió entre el pop, el funk, el prog-rock, el R&B i el hip-hop.

Leer más
sábado 24 febrero 2018

SÂLMON 18: Este lugar entre. Prethink and free action

Concepció i direcció: Bea Fernández. Treball que reuneix tres coreografies per a dues intèrprets. La investigació se centra en els intersticis que es generen entre l’expectativa d’una narrativa i l’intent per fugir de la creació de significat. Un treball d’experimentació rigorós, decantat i precís que es converteix immediatament en referent. Bea Fernández, cofundadora de Las Santas i codirectora de La Poderosa, és una de les figures claus de l’escena contemporània local.

Leer más
Hiroshima , El Poble-sec sábado 24 febrero 2018
Advertising

Nerium Park

Autoria i direcció: Josep Maria Miró. Amb: Roger Casamajor i Alba Pujol. La Sala Beckett li dedica un cicle a Josep Maria Miró, un dels dramaturgs catalans contemporanis més estrenats actualment arreu del món amb dues de les seves obres, 'Olvidémonos de ser turistas' i aquesta, 'Nerium Park', que guanyar el premi Quim Masó per unanimitat i va ser reconeguda pel premi literari Jaume Vidal i Alcover. S’ha pogut veure a Argentina (actualment està en cartell per tercera temporada consecutiva), Mèxic, Miami, Xipre, Romania i Uruguai. A la obra coneixem a en Gerard i la Marta, que s’han traslladat a una flamant urbanització acabada de construir. Són joves, tenen feina i volen millorar socialment, però no haurà passat ni un mes de la seva arribada quan s’adonen que res és com s’esperaven que seria.

Leer más
Sala Beckett - Poblenou , El Poblenou Hasta domingo 25 febrero 2018

Críticas y valoraciones

2 comments
Wilma V

Escape Room barcelona.roomofriddles.com te espera con 3 salas y 2 temas diferente de juego. crees que puedes escapar en 60 min?